Nabídka služeb: Monitoring spotřebičů

Zobrazit všechny služby

S inovativním systémem Global Gastro CML jsme posunuli možnosti monitoringu až za hranice vaší fantazie. Díky drobnému přístroji ve vaší kuchyni, který komunikuje s webovou aplikací jsme schopni okamžitě detekovat jakoukoliv změnu zařízení. Od změn teplot, přes spotřebu energie, až po možnost sledování všech dalších relevantních veličin.

Přidanou hodnotou celého systému je fakt, že díky monitoringu všech strategických zařízení dokáže vypozorovat nestandardní výkazy daného zařízení a tím upozornit na velmi pravděpodobnou závadu na zařízení a to ještě dřív než daná chyba způsobí nadměrný odběr elektrické energie, vody či plynu. Například při poruše hladinového senzoru v myčce dochází k neustálému nekontrolovanému dopouštění vody do mycího systému a zároveň k neustálému dohřívání vody na mycí teplotu stroje. Tento jev běžná obsluha myčky nedokáže odhalit. Monitoring pomocí CML systému Vám tedy šetří čas i peníze. Následuje důkladné zpracování hodnot, dle které sestavíme úsporný program, který je téměř nepostradatelný při dnešním trendu zvyšování cen za energie.

CML systém se tak stane centrálním mozkem správy zařízení.


Maximalizace úspory energie

Nesmíme opomenout ani ryze ekonomickou stránku věci. Investice do úsporných opatření zrychluje její návratnost s rostoucími cenami energií a z tohoto důvodu existuje až 100% jistotu její návratnosti. Nasazením energeticky úsporných opatření zvyšujete efektivitu provozu kuchyně a zároveň snižujete náročnost na energetický příkon. Náklady na snižování energetického příkonu se v blízké budoucnosti stanou nutností. Předběhněte svoji dobu a hlavně – svou konkurenci.

Požadovanou maximalizaci využití energií zajistí jedině přímá vazba automatizace řízení spotřeby energie ve spojení s měřením a následnou zpětnou vazbou prostřednictvím Energetického managementu CML systému, který udává podnět k úpravě procesu řízení úspor.

Systém CML eviduje také veškerou dokumentaci k danému prostředku. Umožňuje mimo jiné také tvorbu ticketů (žádanek a objednávek), sledování nákladů na údržbu, zápis výsledků měření a revizí, sledování odstávek či evidenci náhradních dílů při opravách. Velkou výhodou je také evidence teplotních záznamů v elektronické podobě. Dále nabízíme možnost uložení grafických informací k zařízení, dokumentu, protokolu. Zohledňuje také Povinnost zavedení systému kritických bodů (HACCP), jehož vytvoření a zavedení je vyžadováno povinně u všech výrobců potravin na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin.

Můžeme se tedy zaručit, že se systém CML neustále rozšiřuje a zdokonaluje dle požadavků legislativy i uživatelů se systém CML, neboť jeho hlavním posláním je zajistit bezproblémový chod celé kuchyně.